更新日2007/06/14
筑波国際センター-業務第二チーム
国内事業部-研修業務グループ

 

国内コース概要
研修コース概要






 



コース名(和)

農産物品質安全性向上

コース名(英)

Improvement of Quality and Safety on Agricultural Product

 



コース番号

J0722366

G-TBIC

G-TA

 



スキーム名(和)

研修

 



研修形態

国別研修

 



分野課題1

(旧)農業開発・農村開発-(旧)その他農業開発・農村開発


分野課題2



分野課題3



分野分類


 




対象国名

タイ

 



限定条件
(ある場合)


 






受入期間

2007/09/24



2007/11/03

 



研修年度

2007

 



定員

20

 







協力期間

開始



終了


 



主な実施機関名(和)


主な実施機関名(英)


 



所管国内機関

筑波国際センター

関連省庁


 



上位目標・目的


コース目標


コース内容


研修員の資格要件


使用言語


特記事項


 



添付文書へのリンク


詳細を隠す:研修コース概要(英文)研修コース概要(英文)




Course Title

Improvement of Quality and Safety on Agricultural Product


As of

Jun.14,2007


Course Number

J0722366





Division

Program Team II, Tsukuba International Center, Training Affairs Group, Training Affairs and Citizen Participation Department


Scheme



Sub-Scheme

Country-Focused Group Training


The Outline of Scheduled Courses in JFY

2007


Duration of Training

Sep.24,2007-Nov.03,2007


Number of Participants

20


Target Region



Cooperation Period

-


Training Institution(s)



JICA Center



Overall Goal



Course Objectives



Course Contents



Qualification of Applicant



Language of Instruction



Remarks






- 先頭へ戻る -

Copyright© Japan International Cooperation Agency