更新日2009/04/21
四国支部
国内事業部

 

国内コース概要
研修コース概要






 



コース名(和)

食の安心・安全の確保のための残留性有機汚染物質の計測技術と対策処理技術

コース名(英)

Measurement and Treatment Technology for Persistent Organic Pollutants for Insurance of Safety and Reliable Foodstuff (Master's Degree)

 



コース番号

J0910132

G-SKIC

G-TA

 



スキーム名(和)

研修

 



研修形態

課題別研修(長期)

 



分野課題1

(旧)農業開発・農村開発-(旧)その他農業開発・農村開発


分野課題2



分野課題3



分野分類


 




対象国名

中華人民共和国

 



限定条件
(ある場合)


 






受入期間

2009/09/23



2011/09/29

 



研修年度

2009

 



定員

1

 







協力期間

開始



終了


 



主な実施機関名(和)


主な実施機関名(英)


 



所管国内機関

四国支部

関連省庁


 



上位目標・目的


コース目標


コース内容


研修員の資格要件


使用言語


特記事項


 



添付文書へのリンク


詳細を隠す:研修コース概要(英文)研修コース概要(英文)




Course Title

Measurement and Treatment Technology for Persistent Organic Pollutants for Insurance of Safety and Reliable Foodstuff (Master's Degree)


As of

Apr.21,2009


Course Number

J0910132





Division



Scheme



Sub-Scheme

Long-term International Training and Dialogue


The Outline of Scheduled Courses in JFY

2009


Duration of Training

Sep.23,2009-Sep.29,2011


Number of Participants

1


Target Region



Cooperation Period

-


Training Institution(s)



JICA Center



Overall Goal



Course Objectives



Course Contents



Qualification of Applicant



Language of Instruction



Remarks






- 先頭へ戻る -

Copyright© Japan International Cooperation Agency